A vendégházról

A Csendes-zug Vendégház 2012-tőll várja vendégeit az ősi családi fészekbe, melyet a régi ház jellegzetességeinek megtartása mellett alakítottunk át a modern kor és az idelátogató vendégek igényeinek megfelelően.

A vendégház 8+2 fő befogadására alkalmas önálló vendégház, melyben két különálló lakrész található. Az egyik lakrész egy két légterű 3+2 fős családi szoba a másik egy 2 fő + 1 fős szoba. A szobák a vendégek kényelmét szem előtt tartva ízléses fenyőbútorokkal kerültek berendezésre. A szobák televízióval (26 csatorna),  DVD – lejátszóval, internet-csatlakozással +(wi-fi), légkondicionálóval, saját vizesblokkal rendelkeznek. A vendégek részére az ágyneműn túl törölközőt is biztosítunk.

A vendégház nem dohányzó és állatot a házba bevinni nem lehet.

A vendégház 1 db  kétágyas szobája:

A szobában két ágy és egy széthúzható 2 személyes kanapé található, melyben maximum 2 + 2 főt tudunk elszállásolni. A szoba légkondicionált. A szobához zuhanyzós, hajszárítóval ellátott fürdőszoba tartozik különálló WC-vel.

A vendégház 1 db különálló családi szobája:

Két légterű lakrész, mely egy közös 3 ágyas szobából és az abból nyíló franciaágyas szülői szobából áll. A lakrészben 5 fő elszállásolására van lehetőség (pótágyazható). A szoba légkondicionált. A közös szobából nyílik a zuhanyzós, hajszárítóval ellátott fürdőszoba valamint a különálló WC.

Vendégház konyhája, és előtere

A ház konyhája fel van szerelve a főzéshez szükséges minden berendezési eszközzel, hűtővel, fagyasztóval, beépített főzőlappal, sütővel és mikrohullámú sütővel és természetesen megtalálható benne a sütés-főzéshez szükséges mindenféle edény és egyéb használati eszköz.

Az előtér, nappali a ház közösségi tere, mely helyet a közös társasjátékozáshoz és beszélgetésekhez.

Külső, kerti konyha

A vendégház tágas udvarán található a szabadtéri főzést kedvelők számára 2016 évben kiépített 50 m2-es konyhai pulttal, mosogatóval rendelkező kerti konyha. A kültéri konyhában kialakításra került a kemence mellett egy grill, sparhelt és egy beépített bográcsozó. A kerti konyhában padok, asztalok teszik lehetővé a nyáresti kellemes szórakozást, beszélgetést. A konyha részét képezi  még a beépített asztal a hozzátartozó bárszékekkel. A kültéri konyha mellett található a nyársaló hely valamint egy tufába vájt pince. A vendég kérésére gázos grillezőt is tudunk biztosítani. (A kemence felfűtéséhez tűzifa térítés ellenében.)

A vendégház által nyújtott egyéb pihenési, szórakozási lehetőségek:

 A vendégház udvarán került kiépítésre egy 3 x 4 méteres kültéri medence, mely nagyon kellemes tud lenni a meleg nyári napokon. Amennyiben nincs kedvük nagy tömegekkel osztozni a környező települések gyógyfürdőinek vizén  üdítően felfrissülhetnek a  medence vizében. A víz hőmérsékletét  napkollektor által felmelegített vízzel  tudjuk  kellemesebbé tenni. A kellemes napozáshoz, pihenéshez napozóágyakat biztosítunk. A medence vizét folyamatosan tisztítjuk.

Az aktív kikapcsolódáshoz ping-pong asztal, tollaslabda áll a vendégek rendelkezésére.

A vendégház udvarán található egy tufa pince, melyet a vendégek rendelkezésére bocsájtunk

A vendégház udvara zárt parkolási lehetőséget biztosít több gépkocsi részére is.

A vendégház nem dohányzó és állatot a házba bevinni nem lehet!

A vendégházat a lefoglalt nap 14.00 órájától lehet elfoglalni és a távozás napjának 10.00 órájáig kell azt elhagynia. Amennyiben a vendég a foglalási időn túl hagyja el a vendégházat, a szállásdíj felét ki kell fiztnie.

OTP, K&H és MKB Bank SZÉP- Kártya elfogadóhely!

 

Házirend