A vendégházról

A Csendes-zug Vendégház 2012-től várja kedves vendégeit. Az épület megtartotta ugyan a hajdani parasztház jellegzetességeit mindemellett azonban rendelkezik mindazokkal a tulajdonságokkal, melyek a modern kor igényeit és elvárásait is teljes mértékben kielégítik.

A vendégház 8+2 fő befogadására alkalmas önálló vendégház, melyben két különálló lakrész található. Az egyik lakrész egy két légterű 3+2 fős családi szoba, a másik egy 2 fő + 1 fős szoba. A szobák a vendégek kényelmét szem előtt tartva ízléses fenyőbútorokkal lettek berendezve. A szobák televízióval (HD csatornákkal), DVD – lejátszóval, internet-csatlakozással +Wi-Fi, saját vizesblokkal továbbá légkondicionálóval rendelkeznek. A vendégek részére az ágyneműn túl törölközőket, köntöst és szauna törölközőt is biztosítunk.

Ezen felül a  vendégeinknek apró meglepetéssel kedveskedünk !

A vendégház épülete nem dohányzó továbbá a vendégházba és annak területére háziállatot bevinni tilos.

vendégház 1 db kétágyas szobája:

A szobában egy franciaágy és egy egyszemélyes ágy található, így a szobában maximum 3 fő elszállásolása lehetséges. A szobához zuhanyzós, hajszárítóval ellátott fürdőszoba tartozik különálló WC-vel. A szoba tovább felszereltségei közé tartozik a Televízió, DVD lejátszó és a légkondicionáló mely extra költségek nélkül igénybe vehető.

A vendégház 1 db különálló két légterű családi szobája:

Két légterű lakrész, mely egy közös 3 ágyas szobából és az abból nyíló franciaágyas szülői szobából áll (mely pótágyazható tovább 1 fő részére). A lakrészben 5+1 fő elszállásolására van lehetőség. A közös szobából nyílik a zuhanyzós, hajszárítóval ellátott fürdőszoba valamint a különálló WC. A szoba alapfelszereltségei közé tartozik a Televízió, DVD lejátszó illetve  a légkondicionáló is, mely szintén extra költségek nélkül igénybe vehető.

Vendégház konyhája, és előtere

A ház konyhája kiválóan felszerelt, gépesített, rendelkezik mindazzal, amelyre a főzés során szükség lehet. Alapfelszereltségei közé tartozik a hűtő, fagyasztó, beépített főzőlap, sütő és mikrohullámú sütő illetve mosogatógép is. Mivel a reggeli tea sokunk számára elengedhetetlen, így ingyenes teaválogatás várja vendégeinket, de a kávé szerelmeseinek sem kell szomorkodnia, hiszen a kávéfőzőnek hála ők sem maradnak reggeli kávé nélkül.

Az előtér, mely a nappali is egyben a ház közösségi tere, ami helyet ad a közös társasjátékozáshoz és beszélgetésekhez

 Az előtér, mely nappali is egyben a ház közösségi tere, amely helyet ad a társasjátékozáshoz, beszélgetésekhez. A videojáték kedvelők legnagyobb örömére játékkonzollal és új tv-vel várjuk az idelátogatókat. (10+ előre telepített videójáték, HBO Go, stb.)

Külső, kerti konyha

A vendégház udvarán található a szabadtéri főzést kedvelők számára 2016 évben kiépített 50 m2-es ,konyhai pulttal, mosogatóval, kávéfőzővel,  mikrohullámúsütővel ,hordozható  főzőlappal, szendvicssütővel  fritőzzel és hifi-vel felszerelt kerti konyha. A kültéri konyhában kialakításra került a kemence mellett egy grill, sparhelt és egy beépített bográcsozó is. A kerti konyhában padok, asztalok teszik lehetővé kültéri kikapcsolódást azok számára is, akik nem csak a medencében szeretnének lazítani. A kültéri konyhától nem messze található a nyársaló hely valamint egy tufába vájt pince is. Míg előbbi a nyáresti szalonnasütésekre nyújt kiváló lehetőséget, addig utóbbi a napközbeni hőség elől nyújt menedéket a hűsölésre vágyók számára.  A vendégek kérésére gázos grillezőt is tudunk biztosítani, melyen kiváló hamburger húspogácsát sütése mellett, akár levest, vagy szószokat is készíthetnek . A kemence felfűtése csak a tűzifa térítése ellenében, a tulajdonos által lehetséges. A vendégek számára biztosított alap tűzifa felhasználását követően újabb adag tűzifa csak felár ellenében igényelhető.

 

A vendégház által nyújtott egyéb pihenési, szórakozási lehetőségek: 

A vendégház udvarán található egy 3 x 4 méteres kültéri medence, mely a már korábban említett pincén kívül újabb lehetőséget nyújt a hűsölésre a forró nyári napokon. A medence mellett található teraszon a napozáshoz napozóágyakat is biztosítunk a vendégeink számára, így akár barnulással is tölthetik a forró nyári napokat. A medence vizét folyamatosan tisztítjuk, így a tulajdonos akár előzetes megbeszélést követő időpontban, de ezt rendszeresen köteles elvégezni! Kérjük, ezt mindenképp szíveskedjenek tudomásul venni a későbbi félreértések elkerülése végett.Az aktív kikapcsolódáshoz ping-pong asztal és tollaslabda is a vendégek rendelkezésére áll, de aki csak pihenni szeretne, az megteheti a pavilon alatt elhelyezett kerti ülőgarnitúrán.

A vendégház udvara zárt parkolási lehetőséget biztosít több gépkocsi részére is, azonban az udvaron található pavilon nem fedett parkoló, kérjük, szíveskedjenek ezt tiszteletben tartani

« A 2 »

 

A vendégház nem dohányzó és állatot a házba bevinni nem lehet!

A vendégházat a lefoglalt nap 14.00 órájától lehet elfoglalni és a távozás napjának 10.00 órájáig kell azt elhagynia. Amennyiben a vendég a foglalási időn túl hagyja el a vendégházat, a szállásdíj felét ki kell fiztnie.

OTP, K&H és MKB Bank SZÉP- Kártya elfogadóhely!

 

 

Házirend2022