Wellness

A vendégház  privát wellness részleggel is rendelkezik, mely a szállóvendégek számára időkorlát és külön térítés nélkül vehető  igénybe. A részleg felszereltségei közé tartozik az 5 férőhelyes (2 fekvő+3 ülő) jakuzzi illetve a 3 férőhelyes finnszauna mellett egy gőz-zuhanykabin is.

A jakuzzi 42 fúvókával, aroma és fényterápiával szolgálja vendégeink maximális kényelmét, ezen túl 2.1-es My Music hangrendszerével azt is lehetővé teszi, hogy mindeközben a pihenéshez legmegfelelőbb zeneszámok szóljanak. Kapitány ülésén nyak, váll, csukló, derék, csípő fúvókái jótékony hatással vannak a vérkeringésre. Szinterápiás csobogó és vízesés, vízalatti világítás és sarokelem gondoskodnak a tökéletes vizuális kikapcsolódásról.   Amellett, hogy elősegíti a pihentető alvást, csökkenti az izom- és ízületi fájdalmakat , elősegíti a fogyást és megszépíti a bőrt, összehozza, a társaságot mely nagyot tud lendíteni a társasági életen. Arról nem is beszélve, hogy milyen felemelő érzés, amikor az ember a párjával összebújhat egy forró medencében.

A finnszauna amellett, hogy edzi és javítja a vérkeringést érregeneráló hatása is van, mely erősíti a szívet és hosszútávon javítja a szívkoszorúerek keringését is. Mindezek mellett megfiatalítja és rugalmassá teszi a bőrt, támogatja a sejtképződést, élénkítő hatása van a szervezetre és fokozza a szervezet anyagcseréjét is. Ami talán ennél is fontosabb, hogy segíti a szervezet méregtelenítését és stresszoldó hatása is van ezzel nagyban elősegítve a teljes regenerálódást és kikapcsolódást. Már naponta 2×10 perc is elegendő a fentebb említett eredmények eléréséhez.  Az alkalmazott illóolajok aromája pedig még kellemesebbé teszi a szauna használatát.

A zuhanykabin lehetőséget nyújt a wellness használatát követő tusolásra fontos azonban, hogy annak használata a Wellness részleg igénybevételét megelőzően (illetve a szauna használatát követően is) szigorúan kötelező!

Fontos! A finnszaunát mindenki saját egészségi állapota ismeretében csak saját felelősségére veheti igénybe kizárólag szaunatörölköző használatával. A szauna használata 12 éven aluliak számára nem ajánlott, csak szülői felügyelet mellett.  Annak veszélyessége és működése miatt csak előzetes megbeszélést követően vehető igénybe, maximum 6 órás időtartamban.

A Wellness részleg igénybevételének további szabályairól szíveskedjenek a házirendben tájékozódni.

« A 2 »